Cus-cus cu ceafa de porc

de sasha in Porc, 13 Iun 2013 | 4213 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g felii de ceafa de porc
  • boia iute
  • sare
  • 200 g couscous
  • 25 g unt/margarina
  • cascaval
  • 1 sfert de legatura patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cus-cus cu ceafa de porc:

Fierbem couscous dupa instructiunile de pe plic, apoi intr-o tigaie se topeste untul si rasturnam couscous-ul peste unt, amestecam,gustam de sare si presaram cu patrunjel tocat marunt.

Luam feliile de porc si le condimentam cu boia, sare si le frigem pe gratar!

Se servesc cu couscous si cascaval ras pe razatoarea mica!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cus-cus cu ceafa de porc" nu uita sa-i faci un review.
 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cuş-cuş cu carne de viţel –Prânzul de Duminică